Хіти тижня. Навіть точний вік невідомий: Хто така Ірина Коломойська і чому її ніхто не бачив

Зі своїм майбутнім чоловіком Ірина познайомилася в піонерському таборі влітку 1978 року.

Сім'я Ігоря Коломойського потрапила під санкції США. Таким чином, найближчим родичам бізнесмена - дочці Анжеліці, сину Григорію і дружині Ірині - відтепер заборонено в'їзд у Штати. Але якщо про дітей Коломойського широкій громадськості відомо досить-таки багато, то про дружину Ігоря Валерійовича майже ніхто нічого не знає. Проте ми все ж таки розкопали цікаві факти з біографії дружини Ігоря Коломойського - Ірини Михайлівни. Патріоти України діляться цією інформацією з вами.

Що відомо про дружину Коломойського?

Дружину Коломойського рідко де можна було побачити разом з чоловіком на світських заходах. Точніше - майже ніколи. Схоже, Ірина Михайлівна не любить великих скупчень народу і перебувати в тіні популярності чоловіка її цілком влаштовує.

Цікаво, що ніхто з журналістів досі навіть не "пронюхав" про вік пані Ірини. Деякі таблоїди ще років сім тому писали, що їй 47, 48 або навіть 49 років. Слідуючи логіці, сьогодні дружині 58-річного Коломойського десь 55. Однак існує й інша інформація: Ірина молодша за свого чоловіка всього на півтора року. Таким чином, сьогодні їй, швидше за все, трохи за 56 років.

Дівоче прізвище Ірини Коломойської - Чигрина. Вона з простої сім'ї середнього достатку. Отримала педагогічну освіту і деякий час навіть працювала в школі вчителькою.

Зі своїм майбутнім чоловіком Ірина познайомилася в піонерському таборі влітку 1978 року. Вже будучи студентами, у першій половині 80-х, вони вирішили одружитися. Через рік після весілля у молодих батьків народилася донька Анжеліка.

Деякий час Ірина з чоловіком і дітьми жили в Криму (туди вони переїхали в 1999 році, після народження сина Григорія). Але клімат молодшій дитині не підійшов. Тому Коломойський з родиною перебралися на берег Женевського озера в Швейцарії.

Як виглядає дружина Коломойського?

Як ми вже писали вище - спільних фото Ігоря та Ірини Коломойської в мережі знайти просто нереально. А що вже тоді говорити про особисті фото дружини бізнесмена?..

Правда, в інтернеті "гуляє" одна ретро-фотографія з підписом "крайня праворуч Ірина Чигрина - майбутня дружина Коломойського". І все.

Цей знімок показала журналістам Людмила Пашаєва, яка зараз працює в одній зі шкіл Дніпра, а колись була вожатою Ігоря Коломойського. Вона, до речі, свого часу розповіла "історію кохання" Ігоря та Ірини.

"Я була очевидцем народження почуттів Ігоря, що в майбутньому призвели до створення сім'ї... Мені пощастило спостерігати, як у Ігоря в таборі зав'язалися дружні стосунки, потім переросли на кохання, з Ірою Чигриной - його нинішньою дружиною. Іра була тиха, спокійна дівчина, дуже вдало за характером доповнила імпульсивного і яскравого Ігоря. Рада, що у них склалася чудова сім'я!" - говорила Пашаєва в інтерв'ю сайту "Дніпропетровська галерея - все про місто". Раніше повідомлялося, що минулого літа Коломойський вперше став дідусем - дочка олігарха народила двійню.

Джерело: РБК-Україна

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...