Хіти тижня. Не впізнати: Потап, Кошовий, Яма та інші: Який вигляд мали знаменитості до "облисіння" (фото)

Ці "міцні горішки" відомі тим, що ніколи не змінюють зачіску, а також свій образ загалом. Одвічна лисина для них є своєрідною фішкою. Пропонуємо подивитися, якими були Євген Кошовий, Потап (Олексій Потапенко), Він Дізель та інші знаменитості до зміни іміджу, передають Патріоти України.

Український комік, актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зізнавався, що свого часу пожертвував волоссям заради команди. "Ми з хлопцями за одну ніч вирішили, що мене потрібно поголити. Знайшли перукарню, машинкою там усе зголили, а потім ще у дві руки хлопці одноразовими станками мене добривали, а я, вибач за подробиці, в туалеті сидів, на унітазі закритому. Дуже багато цих верстатів для гоління, одноразових, було, але в підсумку щось вийшло", – розповідав Кошовий.

Український співак і продюсер Потап (Олексій Потапенко) протягом музичної кар'єри міняв не тільки репертуар, але й імідж. Виконавець носив коротке волосся, реперське вбрання і кепки. У 2014 році Потап вирішив серйозно зайнятися собою: схуд, змінив свій стиль і відпустив бороду. Згодом змінилася й зачіска зірки – репер почав голити голову й ходити лисим.

Американський актор Він Дізель був володарем густого темного волосся. Позбутися його артист вирішив у перші дні своєї роботи в нічному клубі в ролі охоронця. Йому здавалося, що з лисиною він матиме більш серйозний і страхітливий вигляд, і не прогадав. Надалі такий імідж допоміг йому просунутися у сфері кінематографу та стати дуже впізнаваним і високооплачуваним актором.

Український хореограф, зірка шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками в соцмережах фото, на яких він із пишною шевелюрою. Однак, на думку більшості, артисту набагато краще бути лисим, ніж із зачіскою.

Голлівудський актор Брюс Вілліс ще у віці тридцяти років зрозумів, що почав швидко лисіти, він ледь не впав у депресію через це. З горя артист навіть поїхав у швейцарську клініку, де за великі гроші йому зробили операцію. Пересадили волосся з потилиці на тім'я, але воно так і не захотіло приживатися. Після цього Брюс прийняв свою долю і навіть започаткував нову моду на "лису голову". Легендарні образи актори копіюють й досі.


Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...