Хіти тижня. "Нех*й шастать": Обожнювач Путіна, що підтримує агресію проти України, актор Дмитро Пєвцов терміново госпіталізований після поїздки до Криму

Дмитро Пєвцов

Російський актор Дмитро Пєвцов, якому СБУ заборонила в'їзд в Україну, потрапив до лікарні після поїздки в окупований Крим. Українофоб госпіталізований в клініку Комунарка (Підмосков'я), де лікують хворих коронавірусом, з пневмонією. Про це актор розповів на особистій сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Артист зазначив, що тест на COVID-19 поки показав негативний результат. Він також додав, що почуває себе добре.

"Розповідаю тим, хто турбується про моє здоров'я, а не харчується різними дурницями і чутками. Мене госпіталізували, попередній діагноз – пневмонія. Тест на COVID-19 поки негативний, чекаємо лікарів. Настрій бадьорий", – розповів Пєвцов.

Нездужання Дмитро Пєвцов відчув після повернення з Криму. Спочатку лікарі відмовилися його госпіталізувати, проте після погіршення стану і появи симптомів пневмонії артиста доставили в лікарню.

Російські ЗМІ, посилаючись на лікарів Комунарка, повідомили про те, що медики підозрюють у Пєвцова дихальну недостатність. Актор нібито знаходиться в стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, Дмитро Пєвцов – фігурант бази "Миротворець" і переліку осіб, які несуть загрозу національній безпеці України (так званий "Чорний список" СБУ). Йому заборонено в'їзд в Україну через незаконне перетинання кордону, а також політичну позицію. Так, актор неодноразово заявляв, що є "абсолютно затятим путінця" і цілком підтримує політику Путіна, в тому числі по відношенню до України.



У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...