Хіти тижня. "Несіть нових дідів": Мережа регоче над "оновленим" Путіним з його "новою пасією"

В інтернет-мережі підняли на сміх президента РФ Володимира Путіна за «заміну» Аліною Кабаєвою, передає ПУ посилаючись на hyser.com.ua. Відповідне фото опублікував пропагандист Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter, зазначають Патріоти України.

«Володимир Путін нагородив орденом «За заслуги перед Вітчизною» I ступеня Тетяну Доронину, IV ст. - Сергія Гармаша, Бориса Клюєва, Олександра Невського -Олександру Захарову, орденом Пошани - Віктора Ракова та Віктора Сухорукова. Орденом Дружби - Братів Запашних, Ігоря Костолевського», - йдеться в повідомленні.

Казус в тому, що пропагандон представив при цьому світлину Путіна з Дороніною 15-річної давнини, де «цар-батюшка» ще не така «розвалина» як наразі. Це стало причиною їдких насмішок з боку користувачів.

«Несіть нових дідів, ці закінчилися», «Це ж кунсткамера», «Проводить люстрацію холопів і холуїв»,«дістав уже цей дід»,«і Олександра Невського нагородив»,,«на фото ще «оригінальний Путін», «це сам Дункан Маклауд», - пишуть люди.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...