Хіти тижня. Оце так поворот: Луцький терорист Кривош роздавав своїм заручникам гроші і вибачався (відео)

Терорист Максим Кривош, котрий 21 липня захопив у Луцьку автобус із заручниками, нібито вибачився перед ними й роздав їм гроші перед тим, як здатися правоохоронцям. Про це йдеться у сюжеті телеканалу "Аверс", у якому журналісти посилаються на власні джерела та слова потерпілих, хоча їхні версії про ті події в автобусі розходяться, передають Патріоти України.

Стверджується, мовляв, спершу Кривош пропонував заручникам "взяти пачки з доларами", які він тримав у своїй сумці. Однак, зі слів деяких потерпілих, валюта була у гривнях і сувенірною – її терорист просив їх взяти лише "на пам'ять"

Інші ж джерела кажуть, нібито гроші таки були справжніми і звільнені заручники їх взяли. Правда, забрати всі з автобусу не встигли, тож у момент спецоперації купюри начебто були розкидані в салоні. У поліцейському протоколі про жодні гроші не згадується. Зі свого боку адвокат Кривоша Сергій Тиможинський, заявив, що під час затримання у його підзахисного вилучили особисті кошти в сумі до 500 гривень. Про інші гроші на місці теракту йому невідомо.

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...