Хіти тижня. "Пляска на костях": Об'єкт "веселого" жарту Івана Урганта помер після побоїв

Лікарі більше тижня боролися за життя Романа Гребенюка, але врятувати його не вдалося.

Російський артист Іван Ургант, який часто в прямому ефірі троллить, незважаючи на персонажі і обставини, в черговий раз пожартував. Про побитого після сварки в батьківському чаті волгоградця Романа Гребенюка Ургант сказав, що добре, коли люди з онлайну повертаються в офлайн, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що 1 листопада, після тижневої госпіталізації, Роман помер, передає Telegram-канал «Двач». За даними ЗМІ, інцидент стався 23 жовтня в відділенні банку в Волгограді. 30-річний чоловік побив відвідувача, чоловіка затримали. Потерпілого госпіталізували.

Житель Волгограда постраждав через конфлікт в батьківському чаті. Він нібито образив сестру підозрюваного. З'ясувавши, де знаходиться потерпілий, чоловік прийшов у відділення банку і завдав йому кілька ударів по голові. Лікарі більше тижня боролися за життя Романа Гребенюка, але врятувати його не вдалося.

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...