Хіти тижня. Рідні знайшли у несвідомому стані: Михайло Єфремов намагався покінчити з життям

За рішенням суду актор до 9 серпня залишається вдома під домашнім арештом з електронним браслетом.

Михайло Єфремов у суді. Фото: скріншот з відео.

Російський актор Михайло Єфремов після п'яного ДТП намагався сам себе вбити вдома. У залі суду під час призначення запобіжного заходу 9 червня на шиї Єфремова були помічені характерні сліди, як при спробі самогубства. Про це пише телеграм-канал Mash, повідомляють Патріоти України.

"Михайло Єфремов намагався покінчити з собою. Вчора до актора приїжджали лікарі психіатричної допомоги. Навіщо? Справа в тому, що рідні Єфремова помітили на його шиї глибоку багрову борозну (характерна ознака при повішенні)", - йдеться в повідомленні.

Родичі знайшли Єфремова в несвідомому стані. Приїхала швидка - побачила ознаки суїциду, і тому викликали третю бригаду - психіатрів. Сам Єфремов до цього часу був вже у свідомості і заявив, що нічого не пам'ятає. В тому числі і звідки сліди на шиї - бо в кімнаті він був сам. Щоб розібратися у його стані, швидку відправляли три рази. Під час слідства з актором продовжать працювати психіатри.


Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...