Хіти тижня. "Родная гавань": В окупованій Євпаторії люди залишають власні квартири через труни з небіжчиками під вікнами

Мешканці намагалися скаржитися, але отримали відповідь "терпіть, все законно".

Жителі одного з районів Євпаторії з'їжджають зі своїх будинків через будівництво храму. Місцеві жителі пояснили, чому вони незадоволені. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Відомо, що нову церкву хочуть побудувати на вулиці 9 травня, у дворі багатоквартирного будинку, де вже близько трьох років розташований тимчасовий храм. Щоранку в це місце машина доставляє труни, також у двір приходять родичі померлих людей і починається відспівування.

Місцеві жителі кажуть, що вони не можуть дивитися на все, що відбувається, їм це набридло і вони не знають, куди звертатися. За словами жителів, всі їхні прохання припинити будівництво храму і розібратися в ситуації ігноруються.

Деякі сім'ї продали квартири і переїхали в інший район. Пенсіонери також незадоволені тим, що відбувається, вони говорять про те, що їм важко бачити похмурі картини у дворі. Мешканці зверталися в РПЦ, але отримали відповідь "терпіть, все законно".

Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

субота, 4 травень 2024, 18:40

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, перед...

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...