Хіти тижня. "Росія - це велике зло, і до них їхати... Пішли вони в ср*ку": Відомий український музикант різко висловився про РФ (фото, відео)

Фронтмен Latexfauna розповів, як їх звали з концертами в РФ.

Дмитро Зезюлін

Вокаліст і фронтмен популярної української групи Latexfauna Дмитро Зезюлін розповів, чому він не поїде з концертами в Росію, передають Патріоти України.

За його словами, ті, хто каже, що українці повинні "дружити з росіянами", - це "відбиті люди". При цьому музикант зізнався, що в нього є російські корені.

“Раніше мене влітку відправляли оздоровлюватися на море. У мене бабуся і дідусь жили в Феодосії. Відправляли, значить, мене до цих російських родичів тусуватися. Я відчував таку колосальну різницю між людьми! Це абсолютно різні галактики! Українці і росіяни - це такі різні люди, що просто жесть", - сказав він.

За словами Зезюліна, його групу звали виступати в Росії.

“Нас на Камчатку звали недавно. Але ні, звичайно. Я не можу сказати, що я патріот, але... Вони ж там... Росія – це велике зло, і до них їхати... Пішли вони в ср*ку", - підкреслив Дмитро.

Latexfauna - українська дрім-поп-група. Виконує пісні українською мовою і суржиком. Заснована в 2015 році.

Опублікував: Олег Устименко

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...