"Ще б у вбиральні лямпочку вкрутили - то взагалі б все супер було" - Сергій Притула про реалії гастролей в Україні (фото)

Артист зробив несподіване зізнання щодо турів з акторами "Вар'яти-шоу".

Сергій Притула. Фото:FacebookБагато людей уявляють гастролі артистів, як поєднання розкоші та смаколиків. Однак Сергій Притула вирішив розвінчати всі міфи та розповісти, як насправді минають його тури з акторами "Вар'яти-шоу". Несподіване зізнання з'явилось на Facebook-сторінці ведучого, передають Патріоти України.

Причиною для "сповіді" Сергія Притули стали коментарі прихильників, які щоразу запитують, чому гумористичне шоу можна побачити у мегаполісах, а маленькі містечка України залишаються поза увагою артистів. На такі коментарі ведучий вирішив публічно відреагувати та розповісти всю правду про їхні поїздки.

"Я кожного разу хочу таку людину посадити в наш бус і щоб вона поїздила з нами по тих "мегаполісах", по яких ми всі ці роки викатуємо. Там, де часом немає жодної працюючої розетки в гримерці, там, де в принципі поняття гримерки відсутнє, там, де на початку концерту виникають непорозуміння, бо люди, які придбали квитки не можуть сісти на свої місця, бо вони поломані, а винний у цьому звісно ж не організатор чи директор будинку культури, а Притула на сцені", – розповів артист.

Окрім цього, Сергій Притула зізнався, що часом виникають непорозуміння з прихильниками, які навідуються для фотосесії перед виступом артистів.

"Часом буває так, що в твою гримерку, де ти перевдягаєшся перед виступом, просто заходять якісь люди, яким треба сфотографуватись вже і зараз. Ти в трусах, а їм треба вже. І ти питаєш в організатора, мовляв, що сторонні люди в нашій гримерці забули? А він спокійно відповідає: "Та то ж свої"," – кумедно згадав Сергій Притула.

До відвертого допису в соціальній мережі шоумен додав знімки, де показав "бекстейдж в одному з міст". На знімках – обдерті фасади будівлі, заготівля дров на зиму та далеко не зіркові умови. "Лакшері де люкс, віайпі роял спа! Нема біди, веселимось! Ще б у вбиральні там лямпочку вкрутили - то взагалі б все супер було;))))))!!!", – додав з гумором Сергій Притула.

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...