Хіти тижня. Росіяни ненавидять Україну: Соціологи показали дані опитування

Кількість росіян, які негативно ставляться до України, зросла за останні чотири місяці практично удвічі. Про це стало відомо за результатами опитування, проведеного "Левада-Центром", передають Патріоти України.

З усіх опитаних 20% заявили, що дуже погано ставляться до України. Ще 27% відчувають до нашої країни здебільшого погані почуття. 36% респондентів сказали, що "здебільшого добре" ставляться до України, 6% обрали варіант "дуже добре". Не змогли відповісти 11% опитаних.

Ще у вересні 2019 року лише 12% опитаних росіян дуже погано ставилися до України, а дуже добре – 9%. Згідно з останнім опитуванням, 56% респондентів вважають, що Росія і Україна мають бути незалежними, але дружніми державами без віз і митниць, 26% впевнені, що відносини мають бути, як і з іншими державами. 15% виступили за об'єднання Росії та України.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...