Хіти тижня. Сам зникне, і ось чому: Професор з Італії озвучив незвичайне вирішення проблеми коронавірусу

Коронавірус має значну схожість із грипом, який є сезонним захворюванням і зникає під впливом високих температур.

Літня спека може стати вирішенням проблеми коронавірусу COVID-2019, яка поширюється світом. Таку думку висловив професор кафедри глобальної охорони здоров'я в Римському католицькому університеті, колишній директор всесвітнього медичного центру Istituto Superiore di Sanità Стефано Велла в інтерв'ю Ilmessaggero.it, передають Патріоти України.

Він привів у приклад Африку, зазначивши, що випадки захворювання коронавірусом COVID-2019 на материку не є тривожною тенденцією і мови про епідемію захворювання не йде. Зокрема, за його словами, коронавірус має значну схожість із грипом, який є сезонним захворюванням і зникає під впливом високих температур.

"Наразі в Африці немає епідемії коронавірусу. Там зараз спека, як у серпні. Ви коли-небудь бачили когось із літнім грипом? Це сезонне респіраторне захворювання, в Ухані зараз зима. Ми маємо справу з коронавірусами щоразу, коли нам холодно. Я думаю, що насамперед ми стурбовані тим, що це новий вірус. По суті, це як нова епідемія грипу", – пояснив професор.

При цьому він зауважив, що смертність від грипу теж досить висока, але це нівелюється наявністю вакцини. "На щастя, у нас є вакцина, яка знижує знаменник, і тому грип викликає менше смертей, ніж могло б статися. Але сама по собі мова йде про летальність, яка без вакцини вища, ніж у коронавірусу", – наголосив Велла.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...