Хіти тижня. Сестри з Рівненщини заспівали на камеру і підірвали мережу (відео)

22-річна Дарина і 17-річна Мирослава зізналися, що не очікували такої популярності.

Двоюрідні сестри з села Городок Рівненської області стали всесвітньо відомими після того, як вирішили викласти в TikTok відео власного виконання українських народних пісень. На даний момент відео набрало більше мільйона переглядів, підірвавши популярну соцмережу. На додаток сестри почали отримувати пропозиції руки і серця, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

22-річна Дарина і 17-річна Мирослава зізналися, що не очікували такої популярності. Спочатку вони всього лише хотіли сфотографуватися в вишиванках на природі, а потім вирішили заспівати і заради цікавості опублікували ролик в мережі.
Тепер вони готуються записати нове відео, репетируючи в присутності своєї самої відданої шанувальниці - бабусі Марії.Відео дівчат також поширили в одній з російських груп. «Понад 10 мільйонів переглядів набрало відео, але нас прийняли за росіянок», - розповіла Мирослава.
«Ми пишемо, що ніякі ми не росіянки, ми з України, ми з села, і ми цим пишаємося», - зазначила Дарина.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...