Хіти тижня. Шкодує тільки про одне: Мати п'ятьох дітей зробила несподіване зізнання про атаку з камінням на евакуйованих з Китаю в Нові Санжари (відео)

Мешканка Нових Санжар Полтавської області, мати п'ятьох дітей, розповіла, що їй не соромно за те, що вона кидала каміння під час акції проти приїзду в селище евакуйованих з Китаю українців. Про це вона заявила в коментарі Pavlovsky News. передають Патріоти України.

За словами жінки, камені вона кидала не в автобус, а в поліцію, яка нібито поводилася агресивно. На акції виявилася випадково - шукала сина.

"Я чесно вам скажу, мені соромно за одне - за мат. Що вчителі бачили. Це ж я своїх дітей зганьбила. За те, що я жбурляла каміння, мені не соромно. Було б ще таке - все одно виходила б і протестувала", - заявила мешканка селища.

Вона уточнила, що коли побачила автобуси з екіпірованими в спецодяг людьми, то вирішила взяти участь в акції, так як злякалася за своїх дітей.

"Нас почали штовхати, бризкати газом. Ми, як жінки, не можемо здолати поліцію, тому взяли каміння і кидали в них", - підкреслила мешканка Нових Санжар, додавши, що в автобус вона могла потрапити випадково.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...