
Всупереч ГОСТу, така добавка потрапляє і в продукцію вищого гатунку, хоча стандарт вимагає використовувати тільки натуральне м'ясо. Це говорить про те, що в сосиски і ковбаси вищого сорту все одно додають так зване «м'ясо механічної обвалки» - суміш фаршу, подрібнених кісток, субпродуктів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
За словами колишнього керівника Держпродпотребслужби Володимира Лапи, ГОСТ є добровільним до застосування, чим і користуються виробники. «Ми наявність або кількість ММО не перевіряємо. Ми не перевіряємо кістковий залишок, тому що він регулюється не обов'язковими вимогами безпеки, а державним стандартом. А ГОСТ є добровільним до застосування», - розповів Лапа.
В Україні ще до початку війни з'явилася проблема спустошення сіл, і вона триватиме далі, якщо не буде вжито заходів. Про це в опублікованому 3 грудня інтерв'ю "РБК-Україна" заявила директорка Інституту демографії та соціальних досліджень імені Михайла ...
В Окленді стався незвичний інцидент: чоловік спробував викрасти дорогий медальйон Fabergé x 007, просто… проковтнувши його. Прикраса, натхненна фільмом про Джеймса Бонда «Восьминіжка», має вартість понад 19 тисяч доларів США, передають Патріоти України...