Всупереч ГОСТу, така добавка потрапляє і в продукцію вищого гатунку, хоча стандарт вимагає використовувати тільки натуральне м'ясо. Це говорить про те, що в сосиски і ковбаси вищого сорту все одно додають так зване «м'ясо механічної обвалки» - суміш фаршу, подрібнених кісток, субпродуктів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
За словами колишнього керівника Держпродпотребслужби Володимира Лапи, ГОСТ є добровільним до застосування, чим і користуються виробники. «Ми наявність або кількість ММО не перевіряємо. Ми не перевіряємо кістковий залишок, тому що він регулюється не обов'язковими вимогами безпеки, а державним стандартом. А ГОСТ є добровільним до застосування», - розповів Лапа.
У Китаї дев’ятирічна дівчинка дивом вижила після падіння з 25-го поверху будинку. Інцидент стався в місті Таншань, провінція Хебей, 27 березня, коли вона була сама в своїй кімнаті, повідомляє SCMP, передають Патріоти України. Відчувши спеку, дівчинка, ...
Українські підлітки мають початковий рівень фінансової грамотності, це підтвердило дослідження. Про це повідомляє НБУ, передають Патріоти України. Дослідження продемонструвало, що середній рівень правильних відповідей на кейсові завдання серед підліткі...