Всупереч ГОСТу, така добавка потрапляє і в продукцію вищого гатунку, хоча стандарт вимагає використовувати тільки натуральне м'ясо. Це говорить про те, що в сосиски і ковбаси вищого сорту все одно додають так зване «м'ясо механічної обвалки» - суміш фаршу, подрібнених кісток, субпродуктів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
За словами колишнього керівника Держпродпотребслужби Володимира Лапи, ГОСТ є добровільним до застосування, чим і користуються виробники. «Ми наявність або кількість ММО не перевіряємо. Ми не перевіряємо кістковий залишок, тому що він регулюється не обов'язковими вимогами безпеки, а державним стандартом. А ГОСТ є добровільним до застосування», - розповів Лапа.
Тиждень тому ситуація в країні здавалося безпросвітною. . Тотальне домінування влади в медіа — із опозиційними ЗМІ, загнаними в кут, і розгулом маніпуляцій у соцмережах і телеграм-помийках. . Глуха до голосу розуму більшість зі "слуг", уламків опзж і і...
На сьогодні є розуміння, що необхідне фінансове стимулювання мобілізації. Про це заявив народний депутат України, член комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський в інтерв’ю УНІАН, коментуючи можливість запровадження мотив...