Всупереч ГОСТу, така добавка потрапляє і в продукцію вищого гатунку, хоча стандарт вимагає використовувати тільки натуральне м'ясо. Це говорить про те, що в сосиски і ковбаси вищого сорту все одно додають так зване «м'ясо механічної обвалки» - суміш фаршу, подрібнених кісток, субпродуктів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
За словами колишнього керівника Держпродпотребслужби Володимира Лапи, ГОСТ є добровільним до застосування, чим і користуються виробники. «Ми наявність або кількість ММО не перевіряємо. Ми не перевіряємо кістковий залишок, тому що він регулюється не обов'язковими вимогами безпеки, а державним стандартом. А ГОСТ є добровільним до застосування», - розповів Лапа.
У Чернівецькій області водій фури на трасі збив 25-річного велосипедиста. Замість того щоб викликати медиків і поліцію, він вирішив приховати те, що трапилося, помістив тіло у свій автомобіль і відвіз його якомога далі від місця аварії. Докладніше про ...
Скандальний ексчемпіон світу з боксу Василь Ломаченко, відомий своїми проросійськими поглядами, відреагував на припинення українського громадянства Ореста Березовського, котрий більше відомий як діяч УПЦ (МП) Онуфрій, передають Патріоти України. «У Люд...