Всупереч ГОСТу, така добавка потрапляє і в продукцію вищого гатунку, хоча стандарт вимагає використовувати тільки натуральне м'ясо. Це говорить про те, що в сосиски і ковбаси вищого сорту все одно додають так зване «м'ясо механічної обвалки» - суміш фаршу, подрібнених кісток, субпродуктів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
За словами колишнього керівника Держпродпотребслужби Володимира Лапи, ГОСТ є добровільним до застосування, чим і користуються виробники. «Ми наявність або кількість ММО не перевіряємо. Ми не перевіряємо кістковий залишок, тому що він регулюється не обов'язковими вимогами безпеки, а державним стандартом. А ГОСТ є добровільним до застосування», - розповів Лапа.
1 квітня у Львові місцеві жителі посприяли втечі військовозобов'язаного, якого доправили в один із районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про це поінформував 2 квітня у Facebook Львівський обласний ТЦК та СП...
У Німеччині трагічно загинув 18-річний підліток з Волині. Він приїхав у гості до товариша. Про це повідомляє волинське видання "Ковель медіа", передають Патріоти України. Як пишуть журналісти, 18-річний Олександр Шворак був вихованцем ковельського футб...