Всупереч ГОСТу, така добавка потрапляє і в продукцію вищого гатунку, хоча стандарт вимагає використовувати тільки натуральне м'ясо. Це говорить про те, що в сосиски і ковбаси вищого сорту все одно додають так зване «м'ясо механічної обвалки» - суміш фаршу, подрібнених кісток, субпродуктів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
За словами колишнього керівника Держпродпотребслужби Володимира Лапи, ГОСТ є добровільним до застосування, чим і користуються виробники. «Ми наявність або кількість ММО не перевіряємо. Ми не перевіряємо кістковий залишок, тому що він регулюється не обов'язковими вимогами безпеки, а державним стандартом. А ГОСТ є добровільним до застосування», - розповів Лапа.
В Україні правоохоронці ліквідували масштабну наркомережу й вилучили 700 кг наркотичної речовини кратом. Про це 9 жовтня у Facebook повідомив голова Національної поліції Іван Вигівський, передають Патріоти України. За його словами, наркотик доставляли ...
На орбіті перебувають тисячі супутників Starlink компанії Ілона Маска SpaceX. Уже зараз деякі із супутників через закінчення терміну служби падають в атмосферу планети. У найближчому майбутньому, як прогнозують учені, ймовірність того, що ці супутники ...