Хіти тижня. Стан різко погіршився вночі: Хореографа Чапкіса госпіталізували із двобічною пневмонією

Григорій Чапкіс повідомив, що перебуває у 12-й міській лікарні Києва.

90-річний народний артист України, хореограф Григорій Чапкіс потрапив до лікарні із двобічним запаленням легенів. Про це він повідомив 19 грудня, передають Патріоти України.

За його словами, у лікарні він уже четвертий день. Самопочуття у нього погіршилося вночі. "Мені стало зле, я почав задихатися... Думав, що це [корона] вірус", – розповів Чапкіс.

Хореограф зазначив, що в лікарні, куди він прийшов вранці, у нього взяли всі аналізи, зокрема тест на коронавірус. Два дні потому повідомили, що тест негативний. "Коли отримав результати – вирішив перевірити ще раз, і замовив одній фірмі. До мене приїхали, взяли ще раз, і за дві години (це приватна фірма) повідомили, що немає вірусу", – пояснив він.

За словами хореографа, він лікується у 12-й міській лікарні Києва, в одиночній палаті в ортопедичному відділенні. "Мене ізолювали, мені виходити не можна, нікого не пускають", – поінформував Чапкіс.

Джерело: Гордон

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...