Хіти тижня. Свято триватиме цілий тиждень: В Одесі вже обрали президента (фото)

У Південній Пальмірі стартував міжнародний фестиваль клоунів і мімів «Комедіада-2019».

Георгій Делієв та Борис Барський. Фото: Факти.

Що таке «не щастить» і як з цим боротися? Безжурні одесити, схоже, знайшли відповідь і на це непросте питання, зазначають Патріоти України.

«Не щастить, це коли День сміху випадає на початок тижня, - пояснили організатори "Комедіади". - Ось так, наприклад, як в цьому році: 1 квітня - понеділок, та ще відразу після голосування на виборах президента країни. Тут, як то кажуть, не дуже вже до сміху, але ... ».
Якщо дуже постаратися, то можна «розсунути» і «смішні рамки». Вирішили - і зробили. В Одесі, куди з'їхалися кращі коміки з усього світу, вже обрали свого президента - народного артиста України Георгія Делієва - і почали відзначати тут День дурня: стартував міжнародний фестиваль клоунів і мімів «Комедіада-2019».

Втім, таких днів не один, а майже цілий тиждень! За словами виконавчого директора «Комедіади» Яни Делієвої, попереду - шість незабутніх днів веселощів, радості, іскрометного гумору, трюків, «дурковання і комікування». «Молоді клоуни і міми вийдуть на сцену разом з досвідченими, маститими і іменитими, - каже Делієва. - Вони з 15 держав: Японії, Німеччини, Латвії, Росії, Білорусі, Італії, Угорщини, Іспанії, Ізраїлю, Польщі, Канади, Франції, Нідерландів, Швейцарії та України. У їх числі - конкурсанти, 15 членів міжнародного журі та хедлайнери».

За її словами, в рамках фестивалю вперше на пострадянському просторі буде показано шоу La danse du pied унікального італійського коміка Мсьє Давида і його «Театру ніг». Також вперше в Україні пройде жіноче шоу «КамедіБАБИ» - королеви клоунади на сцені «Будинку клоунів». Одесу відвідає син легендарного Чарлі Чапліна Юджин Чаплін, який представить фільм свого батька The Kid («Малюк»).

Також організатори виділяють ще два гала-шоу «Клоун-марафон», які пройдуть 30 і 31 березня. Крім того, в програмі - вистави, клоунська лабораторія «Поділися досвідом» (в якій візьмуть участь як члени журі, так і керівники, режисери, педагоги і артисти), вечірки, програми для дітей, вуличні перфоманси, карнавал і вручення спеціальних призів.
Джерело: Факты

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...