Хіти тижня. "Українські плавчині-синхроністки завдали помітного удару по наших міжнародних позиціях", - політтехнолог Голобуцький

"Харківські синхроністки Савчук і Фєдіна вибороли в Токіо бронзу. Однак після цього вчили дуже неоднозначно. Вони погодились на спільну пресконференцію з росіянками - ясно що російською - на восьмому році війни (їх, до речі, російські диктори перед тим успішно переплутали з росіянками - що не дивно)", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І офіційно позначили дуже дивну позицію як для "облич українського спорту" держави, що восьмий рік воює з окупантами.

--
«СПОРТ НЕ ОТНОСИТСЯ К ПОЛИТИКЕ, и на соревнованиях мы всегда поддерживаем друг друга. У НАС ВООБЩЕ В ПРИНЦИПЕ НЕТ НИКАКИХ ПРОБЛЕМ. Мы все друг друга уважаем и понимаем, насколько усердно каждый из нас работает, чтобы сюда попасть. Поддерживаем друг друга и поздравляем с каждой медалью», — Савчук.
«МЫ С РОССИЯНКАМИ ЛУЧШИЕ ПОДРУЖКИ. МНЕ ЭТО ОЧЕНЬ ПРИЯТНО. Когда я была маленькой, смотрела на них по телевизору. У нас всё очень по-доброму, мы поздравляли их с победой, потому что мы понимаем, чего это стоит», — Фєдіна.
--
Не варто випускати з уваги і суто фінансовий аспект: вони не просто представляють Україну, вони роблять це значною мірою коштом держбюджету воюючої країни.
А у відповідь синхроністки завдали помітного удару по наших міжнародних позиціях, в тому числі що стосується переговорів з союзниками щодо військової допомоги. "Ну як же ж: ваше офіційне обличчя, ваші спортсмени публічно стверджують, що жодних проблем з росіянами і з війною - це все політика. То чому ми маємо вірити вам, що все погано і Україна потребує збільшення поставок летальної зброї та іншої допомоги? Розберіться спочатку, є у вас війна чи нема". Чи все ж це неважливі деталі, головне - бронза, а спортсменки - гордість України?".

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...