Хіти тижня. Великий бокс: Колишній український спортсмен нокаутував суперника у першому раунді (відео)

Уродженець Харкова вже рік виступає під прапором сусідньої Польщі.

Федір Черкашин

Федір Черкашин (13-0, 8 КО), який прийняв в 2018-м громадянство Польщі, добув ефектну перемогу над аргентинцем Гуїдо Пітто (26-7-2, 8 КО), передають Патріоти України.

Уже в стартовому раунді у 23-річного ексукраїнця пройшла комбінація з бічних ударів. Через мить Пітто пропустив ще один силовий, опинившись в нокдауні.

Гуідо піднявся на ноги і спробував повернутися в бій, але після потужного граду ударів від Черкашина, рефері зупинив зустріч.

"Чергова перемога і крок вперед! Радий виконанiй роботi з Федором Лапіним. Спасибі Вам величезне за підтримку і теплі слова! Дуже приємно, йдемо далі", - прокоментував свій успіх боксер.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...