Хіти тижня. "Він може покінчити життя самогубством", - радник Авакова про полтавського крадія

Апостол вважає, що Роман Скрипник не зможе довго ховатися в лісі. Він здасться за кілька днів правоохоронцям або його знайдуть мертвим.

Затримання полтавського викрадача Романа Скрипника – питання часу, він зможе ховатися в лісах ще день чи два. Про це в ефірі каналу "Україна 24" заявив радник міністра внутрішніх справ України Михайло Апостол 25 липня, передають Патріоти України.

"Він вийде сам, переосмислить, що нікуди вже не дінеться. Але може і покінчити життя самогубством, якщо він боїться потрапити у тюрму. Коли людина витягує чеку, створюючи загрозу для оточуючих, має розуміти, що після цього нікуди не дінеться. Людина сиділа два рази у в'язниці, вона займалася злочинами. Думаю, у нього із психікою не зовсім нормально", – сказав Апостол.

За його словами, лісопосадки, де може ховатися викрадач, оточені поліцією. Ділянки поділені на квадрати, все контролюють тепловізорами. За словами експерта, влітку ховатися в лісі легко, але довго це тривати не може.

Точну суму, скільки може коштувати пошукова операція Скрипника, в якій бере участь 300 осіб і залучено авіацію, радник міністра не зміг назвати. "Коштує чимало, але просто залишити таке не можна. Кожен злочинець повинен знати, де б він не ховався, що правоохоронні органи його знайдуть", – зауважив Апостол.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...