Хіти тижня. Всі на море! - Популярний український курорт різко знижує ціни для відпочиваючих

Причина - загострилися інформаційні атаки в ЗМІ і негативні відгуки відпочиваючих.

Популярний азовський курорт Кирилівка почав знижувати ціни і пропонувати знижки відпочиваючим, передають Патріоти України з посиланням на Горсовет.
Багато готелів Кирилівки, які вже зіткнулися з можливим браком відпочиваючих у другій половині серпня, пропонують на ці дати суттєві знижки або бонуси у вигляді подарункових днів відпочинку. Особливо дана ситуація торкнулася центральної частини селища і коси Пересип.
Так, наприклад, гостьовий будинок «Алігатор», розташований в центрі Кирилівки, раніше вже вносив корективи в цінову політику, пропонує знижку понад 15% на проживання з 8-го по 15-е серпня. Таким чином, проживання в сучасному номері зі зручностями обійдеться всього 200 гривень з людини в добу в сезон при проживанні в 4-х місному номері.
Готель «Бона-Діа», розташований на першій лінії коси Пересип, пропонує знижку до 18% на весь серпень до свят - таким чином, проживання в 4-х місцевому зі всіма зручностями на першій лінії обійдеться 275 гривень з людини.

Бази відпочинку «Кораловий острів» і «Буревісник», також розташовані на першій лінії, пропонують знижки до 30% на спеціальні дати, які вважають, що горять. Але це вже більш дорогі варіанти житла, і для отримання гарячих пропозицій доведеться зателефонувати.

У свою чергу база відпочинку «Аврора», розташована на Федотовій косі, і забезпечена басейном, пропонує 7 діб проживання по ціні 6 - тобто 1 день в подарунок.

Готель «СанРемо» знизив ціни до рівня минулорічних.

«В цілому, зараз багато готелів Кирилівки охоче торгуються і дають знижки. За винятком самих популярних. При цьому погода відмінна, вода тепла і чиста, медуз практично немає, а морських бліх та інших напастей - і поготів. - Так що в серпні можна сміливо їхати на відпочинок за зниженою ціною», - резюмував ситуацію головний редактор НІАП «Кирилловка.Укр», Євген Сміливцев.
Втім, не виключено, що подібний «зорепад знижок» - всього лише маркетинговий хід з метою залучення відпочиваючих після повідомлень про наслідки урагану, загибелі медуз і кримінальні розборки.

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...