Хіти тижня. "Вийшла звідси, на х*й": У Слов'янську жінці влаштували цькування в маршрутці через українську мову (відео)

Пасажирку прийняли за немісцеву через те, що вона не говорила російською.

У Слов'янську (Донецька область) в одній з міських маршруток трапився скандал. Там влаштували цькування жінці, яка українською мовою зробила зауваження одному з пасажирів за неправильне носіння маски. Відповідне відео опублікували на Telegram-каналі donetchanyn, передають Патріоти України.

"Слов'янськ. Жінка зробила зауваження бидлану, який неправильно носить маску в автобусі. Тут же вата проявила себе і зреагувала на українську мову, називаючи її "телячою мовою". Здається, вони сумують за часами "руцького міра". Було б непогано цим же автобусом відправити їх в один кінець рейсом на "динири", – обурився автор допису.

На кадрах видно, як дві особливо агресивні жінки вступають в суперечку з україномовною пасажиркою.

"Ми вже на таких надивилися, он, довели країну незрозуміло до чого. "Громадська діячка"! Приїхали до нас сюди, до нашого сходу, життя від вас немає! Шо я, бл*, кажу, так!" – викрикнула одна з них.

На це жертва нападок спокійно відповіла українською мовою, що живе в місті Слов'янську й навіть народилася там. "У Слов'янську?! Так давай балакай по-слов'янськи. "Громадська діячка" тут стоїть! Задовбали такі "діячки"! Воно й видно, шо ти "в Слов'янську народилася". У нас в Слов'янську нормальні люди всі, адекватні. А не як ти тут стоїш!" – продовжила кричати на всю маршрутку українофобка.

Україномовна пасажирка припинила спіч опонентки, зазначивши, що та веде себе ненормально. Перед виходом з транспорту розлючена жінка викрикнула: "Зі своїми мовами вже задовбали, вже не знаєш, якою мовою говорити!".

Однак на цьому конфлікт не вичерпався. Адже до жінки, яка знімала те, що відбувається на відео, підскочив чоловік і почав з матами сіпати її за руки, намагаючись виштовхнути з маршрутки.

"Покажи документи! Хто ти така взагалі? На якій підставі ти знімаєш? Вийшла звідси, на х*й", – образив жінку агресивний чоловік. Вона, зі свого боку, зажадала від нього прибрати руки і фільтрувати розмову. Зрештою жінка все ж вийшла з транспортного засобу, оскільки доїхала до своєї зупинки.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...