Хіти тижня. "Вже ж не дівчинка": Російська співачка в купальнику обурила фанів непристойним жестом

Співачка в купальнику висунула язик для фото.

Наташа Корольова порадувала фанатів новим фото. На своїй сторінці в "Інстаграм" Корольова розповіла, що перебуває на острові, де проходять зйомки нового реаліті-шоу, в якому вона стала учасницею, передають Патріоти України.

Дружина Тарзана розмістила фото в екзотичному вбранні. Тіло Наташі Корольової в купальнику прикрасили амулети і безліч браслетів. Співачка грайливо показала язик, що обурило деяких її фанатів."Була б зірка!!!! Якби просто посміхнулася, навіщо ці кривляння з язиком? Вже ж не дівчинка", - пише прихильниця.

"Мені теж не подобається фото з язиком, така красуня, навіщо псувати фотку", - додала інша.

"У 47 років пора ставати спокійною красивою жінкою, а не скакати в трусах і язиком... (((вульгарність", - коментує передплатниця.

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...

Дослідження показало: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника

понеділок, 29 квітень 2024, 16:22

Ділянка моря між Флоридою, Пуерто-Ріко та Бермудськими островами широко відома як Бермудський трикутник. Таку назву він отримав у ХХ столітті, коли його почали пов'язувати із загадковими зникненнями літаків та човнів. Багато років стверджується, що к...