Хіти тижня. За що продалася: Співачка-зрадниця Ані Лорак показала свій розкішний маєток під Москвою за 3 мільйони євро (фото)

Ані Лорак володіє нерухомістю не тільки в Україні, але і в Росії, яка стала для української опальної співачки будинком, передають Патріоти України.

У Києві у артистки є дві елітні квартири з пентхаусом і заміський будинок, а от під Москвою співачка купила собі елітний особняк вартістю в три мільйони євро. Величезна вілла розташована в престижному селищі "Агаларов Естейт". Поряд з Лорак знаходяться будинки Дар'ї Донцової, Анастасії Волочкової та Стаса Михайлова.

Судячи з усього, додому в Україну Ані Лорак не дуже-то і тягне і вона з задоволенням демонструє свої шикарні хороми в Підмосков'ї. Так, співачка на сторінці в Instagram опублікувала серію фотографій зі свого особняка в Росії.

Судячи по знімках, тут є де розгулятися. В будинку три поверхи і величезна площа. Лорак позує на тлі вілли на вулиці, а також всередині житла, на тлі величезних сходів. Масштаби вражають.

Як ми можемо бачити, будинок зроблений з цегли та оснащений мармуровими сходами.

Також зірка шоу-бізнесу вирішила похвалитися і зоряним подарунком від Філіпа Кіркорова. Російський співак презентував українці рожевий халат Versace, в якому вона з'явилася на фото.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...