Хіти тижня. Захоплення автобусу у Луцьку: Заручники розповіли, як до них ставився терорист (відео)

За словами заручників, на вулицю Кривошей їх не випускав, проте в цілому ставився добре і не погрожував.

Заручники, яких вчора, 21 липня, терорист Максим Кривошей утримував в автобусі в Луцьку, розповіли, що злочинець до них ставився добре, хоч і не випускав на вулицю в туалет. Про це йдеться в сюжеті "Першого каналу соціальних новин", передають Патріоти України.

За словами заручників, на вулицю Кривошей їх не випускав, проте в цілому ставився добре і не погрожував. Крім того, терорист вітав утримуваних з днем антисистеми і вимагав від державного керівництва визнати себе внутрішніми терористами.

"Добре до нас ставилися, нічого не скажу. У туалет він нам пропонував на відро, а на вулицю не відпускав", - розповіла звільнена заручниця Наталя Босса.

"Просив тільки спокійно вести себе, щоб ніяких зайвих рухів. Все добре", - поділилася інша заручниця Руслана.


"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...