Х**ло щось готує? В окупованому Криму помітили колону військової техніки Росії (відео)

На трасі "Таврида" в районі Бахчисарая в окупованому Росією Криму помітили колону російської військової техніки. Про це "Крим.Реалії" повідомив журналіст проєкту "Радіо Свобода". Видання також оприлюднило відео, передають Патріоти України.

Зазначається, що в бік Севастополя пройшло щонайменше 15 військових машин у супроводі автомобілів військової автоінспекції. Водночас на двох перехрестях у самому місті було помічено патрулі військово-транспортної інспекції.

"На рейді виконував маневри один із великих кораблів Чорноморського флоту Росії", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: нещодавно українські військові виявили ще один доказ участі Росії у війні на Донбасі. Наші захисники перехопили російський військовий безпілотник Zala 421-08-M, який впав неподалік їхніх позицій.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...