"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він продовжує служити попри те, що втратив кінцівку, передають Патріоти України.

“По-перше, бо війна ще не закінчилась, вона ще не скоро закінчиться. По-друге, бо треба продовжити виконувати обов'язок — хто як не ми. Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто-напросто потонеш, як щур. Я просто не знаю, як по-іншому називати тих людей, які тікають”, — каже військовий.

Він розповів, що має бажання служити далі попри те, що втратив ногу, і не бачить себе в цивільному житті поки триває війна. “Тупо сидіти вдома, отримувати ту пенсію, донатити ї тієї пенсії. Ні, я зараз відновився, я можу рухатися, звісно, не так швидко, як до поранення, але ж я майже нічим себе не відрізняю від тих, хто не має ампутації. Я така ж сама людина, але трошки є така вада. Ну і хлопців треба міняти, а міняти зараз буде ніким. Хлопці вже дуже втомилися”, - каже “Ніко”.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...