Хочете виїхати до Польщі? Державна прикордонна служба України дала актуальні роз'яснення

Прикордонники просять громадян врахувати цю інформацію при плануванні своєї подорожі і вибирати найбільш зручний маршрут, щоб не витрачати зайвий час.

Співробітники Державної прикордонної служби продовжують здійснювати пропускні операції на державному кордоні. Зараз інтенсивність руху на добу становить близько 15-16 тисяч осіб на в'їзд і виїзд з України, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Як показує статистика, інтенсивним рух пасажирів і транспорту залишається на українсько-польській ділянці кордону. Зараз на цьому напрямку працюють чотири пункти пропуску «Ягодин», «Краковець», «Рава-Руська» та «Шегині» (робота останнього відновлена сьогодні змінами в розпорядження Уряду). Станом на 18.00 в «Шегинях» оформлено близько 700 осіб.

Держприкордонслужба звертає увагу, що в даний час в пункті пропуску «Шегині» пропуск осіб здійснюється ТІЛЬКИ в пішому порядку, так як суміжною стороною - Польщею - робота автомобільного напрямку не була відновлена. У всіх решта трьох пунктах пропуску перетнути кордон можна ТІЛЬКИ на транспортних засобах.
Державна прикордонна служба просить громадян врахувати цю інформацію при плануванні своєї подорожі і вибирати найбільш зручний маршрут, щоб не витрачати зайвий час.
Державна прикордонна служба просить громадян врахувати, що з 18 травня в пішому порядку державний кордон з Польщею можна буде перетнути тільки в пункті пропуску «Шегині», в інших пунктах пропуску виключно транспортними засобами, перевезення громадян автобусами здійснюватися не буде.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...