Хочете виїхати до Польщі? Державна прикордонна служба України дала актуальні роз'яснення

Прикордонники просять громадян врахувати цю інформацію при плануванні своєї подорожі і вибирати найбільш зручний маршрут, щоб не витрачати зайвий час.

Співробітники Державної прикордонної служби продовжують здійснювати пропускні операції на державному кордоні. Зараз інтенсивність руху на добу становить близько 15-16 тисяч осіб на в'їзд і виїзд з України, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Як показує статистика, інтенсивним рух пасажирів і транспорту залишається на українсько-польській ділянці кордону. Зараз на цьому напрямку працюють чотири пункти пропуску «Ягодин», «Краковець», «Рава-Руська» та «Шегині» (робота останнього відновлена сьогодні змінами в розпорядження Уряду). Станом на 18.00 в «Шегинях» оформлено близько 700 осіб.

Держприкордонслужба звертає увагу, що в даний час в пункті пропуску «Шегині» пропуск осіб здійснюється ТІЛЬКИ в пішому порядку, так як суміжною стороною - Польщею - робота автомобільного напрямку не була відновлена. У всіх решта трьох пунктах пропуску перетнути кордон можна ТІЛЬКИ на транспортних засобах.
Державна прикордонна служба просить громадян врахувати цю інформацію при плануванні своєї подорожі і вибирати найбільш зручний маршрут, щоб не витрачати зайвий час.
Державна прикордонна служба просить громадян врахувати, що з 18 травня в пішому порядку державний кордон з Польщею можна буде перетнути тільки в пункті пропуску «Шегині», в інших пунктах пропуску виключно транспортними засобами, перевезення громадян автобусами здійснюватися не буде.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...