"Хочу подякувати кожному": Слідом за Шевченком зі збірною України попрощався і Шовковський

Асистент Андрія Шевченка річний Олександр Шовковський оголосив про свій відхід із національної команди вслід за головним тренером, зазначають Патріоти України.

"Хочу подякувати Шевченку за можливість приєднатися до тренерського штабу національної збірної команди Україні. Хочу подякувати президенту УАФ Андрію Павелку, який підтримав мою кандидатуру. Гранде Мауро Тасотті, Андреа Малдера, Андреа Адзалін, Луїджі Ночентіні, Педро Луїс Харо! Це були фантастичні три роки, де я працював з професіоналами своєї справи.

Ми пройшли чудовий шлях від перемог в Лізі Націй до фантастичного виступу в кваліфікації до Євро-2020, де в фінальній частині здобули історичний для України результат, потрапивши в вісімку найсильніших команд Європи!

Хочу подякувати кожному, з ким довелося співпрацювати в цей період від медичного персоналу до адміністративного. І я впевнений, що робота нашого тренерського штабу стане фундаментом для ще більш вдалого виступу нашої національної дружини", – написав Шовковський на своїй сторінці у Facebook.


Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...