Хотіла створити "особливий настрій", але щось пішло не так: Російська співачка на концерті ледь не вбила музиканта

Російська співачка Юлія Савічева нещодавно виступила в Туреччині, але не обійшлося без інцидентів. Знаменитість кинула свої туфлі і влучила музикантові прямо в голову. В результаті він отримав травму. На своїй сторінці в Instagram вона повідомила, що молодому чоловікові вже надали медичну допомогу, передають Патріоти України.

"На концерті в Туреччині сталося те, чого я навіть не могла уявити... Протягом багатьох років під час концерту від надлишку емоцій я скидаю туфлі і йду в рознос. Цього разу не обійшлося без наслідків", - написала Савічева.

Юлія Савічева: що про неї відомо

Юлія Савічева - російська співачка, яка представляла країну-агресора на "Євробаченні-2004". Її головними хітами є "Если в сердце живет любовь", "Как твои дела?" і "Прости за любовь". Перша пісня була і зовсім саундтреком до серіалу "Не родись вродливою". Також у неї є спільний трек з одеситом Джиганом, який живе в Росії і підтримує злочинний режим Кремля.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...