"Хотів допомогти людям": Племінник Кадирова дивно виправдався за катування електрошокером

​Колишній мер Грозного Іслам Кадиров – племінник голови республіки Рамзана Кадирова, вибачився за те, що катував людей.
Іслам Кадиров. Фото: скріншот з відео.

Свою "неадекватну поведінку" Іслам Кадиров пояснив у бесіді з журналістом телерадіокомпанії "Грозний" Чінгізом Ахмадовим, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Медузу".

Це сталося після того, як проти Іслама Кадирова почали розслідування в Чечні. "Мені немає виправдання, я на сто відсотків винен. Я готовий понести покарання за свої помилки, але я зробив це не зі злості, не в корисливих цілях, а для того, щоб допомогти людям, які стали жертвами аферистів", – заявив Кадиров.

Колишній чиновник назвав свою поведінку у спілкуванні з підозрюваними "неадекватною і неналежною", пославшись на наслідки кількох ДТП. "Мені 29 раз робили наркоз, говорили пройти лікування і реабілітацію, але я думав, що чиню правильно, допомагаю людям. Сьогодні усвідомлюю, що це було не так. Така поведінка не личить жодному з членів команди Кадирова. Мені перед собою сьогодні соромно", – пояснив він.


Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...