Хвороба не шкодує нікого: У США пасажир ледь не помер від COVID-19 на борту літака, реанімацію пасажира зняли на відео

Пасажири літака американської авіакомпанії United Airlines зняли на відео реанімацію одного зі своїх попутників, який знепритомнів під час польоту. Пізніше у чоловіка підтвердили COVID-19, він помер уже в лікарні, передають Патріоти України.

Інцидент трапився на борту літака, що летів із Орландо в Лос-Анджелес. Історію відчайдушної боротьби за порятунок життя людини і відео опублікувало Daily Mail.

Зазначається, що ще до початку польоту пасажири помітили, як чоловік. котрий сидів на місці 28D, важко дихав, був спітнілим і його всього трясло.

Як тільки літак опинився в повітрі, стан пасажира різко погіршився, і капітан вирішив здійснити аварійну посадку, щоб людині було надано медичну допомогу.

Пізніше чоловік зовсім перестав дихати. На щастя, на борту було декілька людей, навчених серцево-легеневій реанімації (СЛР).

На відео видно, що хворого пасажира поклали в проході літака. В цей час троє осіб проводили йому штучне дихання протягом майже години, перш ніж літак нарешті приземлився в Новому Орлеані.

Чоловіка пізніше доставили в реанімацію, де він помер. У United Airlines підтвердили, що у нього було діагностовано зараження коронавірусом.

Загалом на борту літака перебувало 179 осіб. Тих, хто контактував із померлим пасажиром, відправили на карантин.

"Ніякого "рот у рот" не було. Ми робили компресії грудної клітини, і вони помістили його в кисневу маску з літака. Потім, коли у нас була медична сумка, яка зберігалася на борту, ми використовували мішок амбу для дихання", – розповів Тоні Альдапа, який рятував чоловіка.

За його словами, незважаючи на ризик зараження коронавірусом, він продовжував допомагати цій людині.

"Незалежно від того, був у нього COVID-19 чи ні, йому була потрібна СЛР. Я сподіваюся, що хто-небудь зробить те ж саме для мене або моєї родини, якщо опиниться в такій же ситуації", – зазначив Альдапа.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...