Кіт пішов з дому на три дні, а повернувся з сюрпризом для господаря - виявляється, пухнастий набрав боргів (фото)

Житель Таїланду шукав свого кота, який не з'являвся вдома три дні. Пошуки не давали результатів, і господар почав думати, що більше не побачить свого улюбленця. Але побоювання чоловіка не підтвердилися, передають Патріоти України.

Благополучно повернувшись додому, пухнастий підніс господареві сюрприз. На шиї чотирилапого була записка, яку написала якась тітка Мей. "Ваш кіт уважно спостерігав за скумбрією в моєму магазині, тому я дала йому три штуки. Зателефонуйте мені", - сказано в посланні, пише The Indian Express. Тепер господареві доведеться йти в місцеву крамницю, щоб розплатитися за свого ненажерливого улюбленця.

Господар поділився історією і в соцмережах, виклавши фотографію кота, де той сидить з табличкою на шиї. Користувачів насмішила задоволена мордочка улюбленця, і вони відзначили, що судячи по ній, котик ні крапельки не кається.

Деякі коментатори запропонували свою допомогу в оплаті скумбрії, а інші порадили чоловікові знайти ще одну роботу, щоб забезпечувати "самоволки" кота. А треті припустили, що тітонька просто хвилювалася за кота, тому залишила свій номер телефону, щоб переконатися, що з ним все в порядку.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...