Кохана мама: У Вєрки Сердючки несподівано знайшлася "дочка" (фото)

У Вєрки Сердючки знайшлася "дочка". Дівчина вже досить доросла, живе вона в Польщі і називає себе Джоланта (Джола) Сердючка. На своїй сторінці в Instagram Джоланта стверджує, що Вєрка Сердючка є її мамою, активно захищає і підтримує українську зірку, передають Патріоти України.

В одній з публікацій, присвяченій привітанню Андрія Данилка з днем народження (2 жовтня) Джола називає Сердючку своєю "коханою мамою". "Моя кохана мати ще сто років! Ти наймиліша і найкрасивіша зірка з неба в світі! Мій ангел! З днем народження! Дуже тебе люблю, ваша донька Джоланта Сердючка", - підписаний скрін із зіркою.

Не обійшла стороною Джола і день народження "бабусі". 10 жовтня у день народження актриси Інни Білокінь (виконавиці ролі мами Сердючки) дівчина опублікувала привітання з найкращими побажаннями.

Джоланта активно захищає свою зоряну маму, якщо її хтось намагається очорнити в соціальних мережах. В одному з постів вона закликала не вірити повідомленням про те, що Андрій Данилко є аферистом.

Про себе дівчина пише небагато, але фотографіями ділиться активно. З її публікацій також можна зрозуміти, що вона підтримує протести проти заборони абортів у Польщі.

Нагадаємо, що Андрію Данилку в жовтні виповнилося 47 років. За даними ЗМІ, артист ніколи не був одружений і дітей у нього теж немає.

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...