Коли щось пішло не так: Незграбний альбатрос невдало сів на землю і зруйнував міф про граціозних птахів (відео)

У польоті королівські альбатроси виглядають граціозними, спритними та елегантними, але їхнє приземлення може бути дуже комічним. На відео потрапив незграбний птах з Нової Зеландії, який врізався в землю і деякий час провів догори дригом, передають Патріоти України.

Інцидент стався на мисі Тайара недалеко від міста Данідін. Свідком аварії стало пухнасте шеститижневе пташеня альбатроса, родич якого не розрахував швидкість при зближенні із землею. Птах перекинувся і кілька секунд безпорадно крутив ногами в повітрі, перш ніж піднятися і боязко вийти з кадру.

Північний королівський альбатрос - найбільший морський птах у світі з розмахом крил понад три метри. На жаль, у приземленні він далеко не такий вправний, як у польоті.

"Альбатроси в цілому мають чудову "конструкцію", і вони створені для польоту, динамічного ширяння. Вони можуть затиснути крила і годинами кружляти над морем, - сказав CNN Рорі Кроуфорд, менеджер Королівського товариства захисту птахів. - Але вони не такі хороші в приземленні, і цей птах, ймовірно, недооцінив вітер".

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...