Коли в Україні запустять транспорт і відновлять польоти за кордон після карантину: У МОЗ назвали терміни

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що відновлення роботи громадського транспорту та внутрішнього авіасполучення буде відбуватися одночасно. Про він сказав в ефірі "Українського радіо", передають Патріоти України.

"Внутрішні рейси будуть відкриті тоді, коли ми відкриємо громадський транспорт, зараз ми розглядаємо це питання комплексно. Коли ми говоримо про відновлення громадського транспорту, ми маємо на увазі всі перевезення. В тому числі і міжобласні", - заявив він.

Він звернув увагу на те, що відкриття транспортного сполучення між областями буде відбуватися лише в тому випадку, якщо ситуація з поширенням коронавірусу в областях буде взята під контроль.

"Не можна говорити про відновлення сполучення між Хмельницьким і Чернівцями, якщо Чернівці не відповідатимуть критеріям, визначеним у постанові Кабміну про благополучну епідемічну ситуацію. Області зможуть відновити сполучення між собою тільки, якщо вони обидві потрапляють під ці критерії. Так само розглядається питання внутрішнього авіасполучення" , - сказав Ляшко.

Ляшко також підкреслив, що питання відкриття міжнародного авіасполучення з країнами Європи буде вирішуватися тоді, коли європейські країни відкриють свої кордони.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...