Коливання припиняться: Синоптик розповіла, коли очікувати стабільного потепління в Україні

Погода на початку весни відзначається нестабільним характером, тож у найближчі два тижні очікуються постійні температурні коливання. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Так, понеділок по всій Україні буде з помірною та високою температурою повітря: протягом дня +7…+11 градусів, на заході +10…+15 градусів. Дощі завтра пройдуть у західних областях - окрім Тернопільської та Хмельницької, а на решті території України все ще переважатиме суха погода.

У Києві 4-го березня буде сухо та помірно тепло - близько +7 градусів. "Надалі, в період з 6 по 9 березня - похолодання, потім потепліє, потім, з 12 по 15 березня знову очікується похолодання, а далі все одно весна візьме своє, почне повсюди теплішати", - розповідає синоптик, зазначаючи, що в цей період можна буде очікувати і морозу, і мокрого снігу, тож не варто далеко ховати теплий одяг.

До речі, за прогнозами Укргідрометцентру, погода у березні 2024 буде теплішою, ніж зазвичай, а кількість опадів очікується у межах норми. Середня місячна температура повітря передбачається 1-7° тепла, що на 1-2° вище за норму. Місячна кількість опадів очікується 30-60 мм, в Карпатах місцями 71-107 мм, що в межах норми.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...