Компанія казала, що безпека клієнтів - найважливіше: Жінка знайшла живу кобру у посилці від Amazon

Жителька Індії отримала незвичайну доставку, а саме живу кобру, яка знаходилась у коробці разом з контролером Xbox, який вона замовила у південному місті Бенгалуру. Отруйна змія була приклеєна до пакувальної стрічки доставки Amazon India, тому не змогла завдати їй шкоди. Про це пише The Independent, посилаючись на допис жінки, на ім'я Танві у соцмережі X, передають Патріоти України.

"Замовила контролер Xbox у @amazonIN і отримала разом з ним безплатну змію!", - написала вона. Жінці вдалося зняти відео інциденту та поділитися ним у соцмережах, що викликало занепокоєння в інших індійців. Змію ідентифікували як окулярну кобру, яка походить зі штату Карнатака. Її успішно спіймали та відпустили на волю, повідомили у репортажі NDTV.

Своєю чергою Amazon India вибачилася та заявила, що розслідує інцидент, підкресливши, що безпека клієнтів є пріоритетом. "Нам шкода, що ви зазнали незручностей із замовленням на Amazon. Ми хотіли б це перевірити", - йдеться у повідомленні компанії.

Також компанія попросила клієнтку поділитися подробицями інциденту та пообіцяла зв'язатися з нею найближчим часом. Також стало відомо, що жінка отримала відшкодування, проте розкритикувала Amazon за недбалість та висловила занепокоєння щодо безпеки транспортування та складування.

"Що вони отримали за те, що ризикували своїм життям з дуже отруйною змією? Це порушення безпеки, спричинене виключно недбалістю Amazon та їхньою поганою гігієною транспортування/складського зберігання і наглядом", - підкреслила Танві.

Користувачі соцмереж в Індії із занепокоєнням відреагували на таку доставку, проте деякі все ж поставилися до цього з гумором: "Отже, Amazon тепер доставляє і кобру, ось чому Amazon є лідером в онлайн-покупках".

"Ваша будівля злетить у повітря! Це не жарт! Час пішов!": Одесит "шантажував" ДТЕК, вимагаючи включити світло, і поплатився

неділя, 30 червень 2024, 18:30

Правоохоронці затримали безробітного одесита 1970 року народження. Чоловік писав компанії "ДТЕК Одеські електромережі", що її офіс замінований, передають Патріоти України. "Будівля ОЕМ ДТЕК замінована! Якщо протягом 15 хвилин електропостачання не буде ...

А ви це знали? Як у СРСР з‘явилися "неперспективні" села і чому їх так назвали

неділя, 30 червень 2024, 18:10

Влада СРСР ухвалювала чимало сумнівних рішень, які призводили до негативних наслідків. Одним із них став поділ невеликих населених пунктів на "перспективні" та неперспективні, передають Патріоти України. . Поняття "неперспективні" села з’явилося в еко...