Коронавірус? Ні, не чула: У Запоріжжі на ринку продавчиня плювала на овочі, щоб їх... освіжити (відео)

У Запоріжжі продавчиня місцевого ринку знайшла огидний спосіб для надання "товарного виду" овочам. Жінка плювала на продукти водою та попала на відео. Про це повідомили у Telegram-каналі "Дніпро Оперативний", передають Патріоти України.

Так, на відео можна побачити, як жінка набирає води до рота та плює на огірки. Все це вона робила впевнено, майже не озираючись. Складається враження, що продавчиня вже не вперше "освіжає" овочі таким огидним методом.

Користувачі мережі обурені діями жінки, яка працює на центральному ринку Запоріжжя. Окрім того, що це максимально негігієнічно та небезпечно, особливо в умовах стрімкого поширення коронавірусу, це дуже огидно.

Чи покарають продавчиню за плювання на товар - не повідомляється. Як зазначили користувачі у коментарях, тепер вони будуть ще ретельніше мити овочі та пильніше обирати продавчинь та точки продажу продуктів.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...