"Користі, як з козла молока... Нехай він сам за себе відповідає": Кондратюк розповів, що думає про втікача Влада Яму

Влад Яма, Ігор Кондратюк

Ігор Кондратюк відмінно знає хореографа, адже працював з ним на шоу "Україна має талант".

Український продюсер і шоумен Ігор Кондратюк має репутацію прямолінійної людини, яка не боїться бути жорсткою. Проте він сильно здивував громадськість своєю думкою про танцюриста і хореографа Влада Яму.

Артист на початку повномасштабної війни в Україні вивіз сім'ю в США, але повертатися в країну не став. Вже більше року він живе в Америці. І хоч там він займається благодійністю на користь ЗСУ та українців, які постраждали від агресії країни-окупанта, в суспільстві до нього ставляться дуже суперечливо: хтось картає за малодушність, а хтось не береться судити людину без знання всіх подробиць.

До другого типу людей себе відносить і Ігор Кондратюк. в інтерв'ю для STAND UP Battle Club він зізнався, що не засуджує Влада Яму за втечу з України під час війни.

"Ми дуже давно не бачилися. Я його поважаю. Його є за що поважати. Це його рішення. Нехай він пояснює. На мою думку, кілька тисяч чоловіків вчинили так само як і він. Це, безумовно, не робить їх героями. Нехай він сам за себе відповідає. Я не виключаю, що з нього в армії користі, як із козла молока. Це цинічно звучить стосовно тих, кого мобілізували. Я їх не виправдовую. Ну, я знаю, який боєць Влад Яма. Ми можемо йому сказати: "Ганьба. Більше не приїжджай". Але це неправильно. Нехай він сам розповість свою легенду", - заявив продюсер.

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...

Новий закон про мобілізацію в Україні: Прикордонники анонсували зміни в правилах виїзду за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:45

Після того, як новий закон про мобілізацію набере чинності, частині українських чоловіків слід очікувати не тільки штрафів за відмову оновлювати свої дані, але й зміни правил виїзду за кордон. Про це заявив речник Державної прикордонної служби України ...