Кривавий дощ, ганьба РФ та кінець пандемії коронавірусу: Кум Ванги розповів про її прогнози на 2021-й рік

Сергій Косторной поділився, що в новому періоді очікуються серйозні катаклізми.

Сергій Косторной. Фото: скріншот з відео.

Кум Ванги Сергій Косторной розповів про пророцтва ясновидиці на наступний рік. Також в рамках шоу «Насправді» на Першому каналі чоловік назвав точну дату, коли закінчиться пандемія коронавіруса. Однак на цьому біди людства не закінчаться, зазначають Патріоти України.

Сергій Косторной поділився, що в новому періоді очікуються серйозні катаклізми. «Біда прийде з великою водою. На початку літа узбережжі Америки і ряд країн, близьких до морів, піддадуться жахливим зливам, заллє і змиє все, що можна. Зливи принесуть з собою якусь гидоту. Ще цього нам не вистачало! Ванга говорила: «Вода - біда, випадуть криваві дощі». Можливі локальні війни в країнах Латинської Америки, але глобальних не буде», - розповів кум пророчиці.
Зазначимо, що Америка вже не раз страждала від повеней. Косторной підкреслив, що передбачення Ванги не завжди збуваються в точності через перешкоди в космосі під час передачі інформації. Сергій додав, що не все так погано і в новому році нас чекають і позитивні моменти. Наприклад, навесні ненависний усіма коронавірус нарешті відступить.
«З 22 грудня по 20 березня - період лихоліття, на думку Ванги. Тому що діють залишки високосного року. До березня відбуватимуться негативні речі, а ось 20-го - день початку астрологічного року, почнуться приємні перетворення», - поділився чоловік.

Також Косторной зазначив, що Росія втратить значимість і авторитет перед всією світовою спільнотою. А причина таких змін криється у винаході «неякісної вакцини», ця обставина не вплине на позбавлення від санкцій. За словами Сергія, також буде винайдено ліки від онкологічних захворювань: «Рак закують в залізні ланцюги. Препарат вже є, але просто не афішується. Він в собі містить багато заліза».

2021 рік має принести людству ще одну важливу подію, яка допоможе змінити світ на краще. Ванга говорила, що незабаром повинні народитися дві великих людини.
«Я не зміг розшифрувати це передбачення. Тут є нюанс ...Ось такі глобальні речі кума передбачала в стані трансу, коли виходила на поле землі і транслювала всі факти, в цей час втручатися в розмову марно, тому що йшов потік. Вона говорила, що з'являться люди, які перетворять Землю. Вони народяться після дзеркального року. Тут можна думати все що завгодно», - резюмував кум ясновидиці.

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...

Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...