Києву повернули землю у Пущі-Водиці вартістю 106 млн грн

Сума заборгованості за користування землею станом на 2020 рік склала майже 1,5 млн грн.

Земельні ділянки на вул. Міській в Оболонському районі Києва, площею 28,5 га, повернули столичній громаді. Київська міська прокуратура через суд домоглася розірвання договору оренди ділянок вартістю 106 млн грн, повідомила пресслужба відомства, передають Патріоти України.

"Підставою для позову стало порушення з боку орендаря вимог земельного законодавства та умов договору оренди. Отримавши у 2007 році вказану землю у довгострокову оренду під будівництво спортивно-оздоровчого комплексу з льодовим стадіоном, товариство не розпочало на ній будівництво, а з 2013 року систематично не сплачує орендну плату", - йдеться в повідомленні.

Сума заборгованості за користування землею станом на 2020 рік склала майже 1,5 млн грн.

"Суд погодився з доводами прокурора щодо наявності підстав для розірвання договору оренди та зобов'язав товариство повернути земельну ділянку", - додали в повідомленні.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...