"Київстар" відключить популярну послугу з 1 листопада - абонентам повернуть гроші

Київстар попередив своїх абонентів про відключення однієї популярної послуги. Вже з 1 листопада абоненти мобільного оператора не зможуть скористатися підпискою Premium з послугою "Музичний клуб", передають Патріоти України.

Так, ця підписка стане недоступною вже через кілька днів. У компанії пояснили, що надання послуг, які не користуються популярністю, наразі не є пріоритетними для мобільного оператора. В умовах війни Київстар зосереджений на вирішеннях питань із підключеннями та відновленнями зв'язку, а також вводить послуги, які будуть корисними українцям за кордоном.

Абоненти, які оплатили послугу "Музичний клуб" з пакетом Premium на листопад, отримають назад свої кошти протягом 10 днів. Варто зазначити, що для користувачів цієї послуги й надалі є можливість слухати музику із великим вибором українських виконавців, підключивши підписку Lite. Абоненти Київстар зможуть продовжувати слухати музику онлайн і офлайн, створювати власні плейлисти. Перші 7 днів користування підпискою безкоштовні.

Щоб активувати підписку Lite, надішліть SMS з будь-яким текстом на номер 770. Київстар також оновив послугу "Ді-джингл" і тепер усі мелодії замість гудків для абонентів є безкоштовними. Потрібно оплатити лише вартість самої послуги. Є два варіанти підписки - "Класік" та "Преміум" вартістю 25 грн та 50 грн на місяць відповідно.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...