Люди ридали: У Запоріжжі поховали дівчинку, яку вбила статуя (фото)

У Запоріжжі 12 березня відбулася церемонія прощання й похорони восьмирічної Ані Ждан, що загинула внаслідок падіння статуї у міському парку "Дубовий гай", передають Патріоти України.

Сотні людей прийшли до будинку №46 на вулиці Шкільній, де жила дівчинка, щоб провести дитину в останню путь.

"Зібралося понад 300 осіб, люди ще підходять. Крім родичів, тут і однокласники дівчинки, і навіть діти, які ходили з Анею в один дитячий садок, і просто небайдужі містяни", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що трагічно загиблу Аню Ждан поховали на кладовищі Святого Миколая. Водночас представників міської влади на церемонії прощання не було.

Зокрема, як пише видання "Гвозди", напередодні батько померлої дівчинки звернувся до чиновників із проханням не приходити на похорон його дитини та не "піаритися на чужому горі".

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...