"Мы провели не одно совещание": "Загони Путіна" записали звернення до Маска і виставили йому вимоги (відео)

Російські пенсіонери із "Загонів Путіна", що раніше зажадали закрити соціальну мережу Clubhouse, записали відкритого листа до американського винахідника Ілона Маска з пропозицією "піти на компроміс". Відповідне відео було оприлюднене на YouTube-каналі громадської організації в середу, 10 березня, передають Патріоти України.

Представники російського руху літніх людей вишикувалися перед камерою і зачитали лист двома мовами. Спершу одна жінка читала текст із папірця ламаною англійською, потім інша – переклад російською. "Ми провели не одну нараду та прийшли до висновку: якщо ви підете на наші умови, ми готові до компромісу", – заявила росіянка.

Бабусі та дідусі зажадали обмежити час перебування в Clubhouse п'ятьма годинами, пускати туди тільки повнолітніх користувачів, а їх влаштувати адміністраторами в російський офіс соцмережі "для гарантій дотримання домовленостей". До Маска вони зверталися "Ілон Еролович". Також "загони" зажадали розмістити головний офіс Clubhouse у Краснодарі.

Свій відкритий лист до мільярдера пенсіонери пояснили тим, що вимагали повного закриття нової соціальної мережі, але після цього нібито отримали велику кількість прохань "знайти можливість для роботи Clubhouse в Росії".

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...