"Мачо на селі": В Україні ліквідували окупанта з Пензенської області, який вихвалявся "гламурними" фото

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта – коваля із Пензенської області Іллю Бухольцева. 41-річний загарбник свого часу став переможцем фотоконкурсу "Мачо на селі Архангельське 2012", передають Патріоти України.

Спогади про колишній "успіх" змушували Бухольцева постити "гламурні" фото через багато років після участі у конкурсі, проте українські воїни обірвали кар'єру "топ-моделі" з путінської армії. Про ліквідацію окупанта повідомив OSINT-розслідувач Іраклі Комахідзе.

"ЗСУ ліквідували топмодель та переможця фотоконкурсу "Мачо на селі Архангельське 2012" Пензенської області, за сумісництвом місцевого коваля Іллю Бухольцева", – зазначив Комахідзе.

У некрологах, що з'явилися в місцевих ЗМІ, зазначено, що уродженця міста Тавда Свердловської області, а з 1995 року – жителя села Архангельське в Пензенській області ліквідували в Україні 30 липня.

До безславної загибелі він у своєму селі займався куванням по металу і навіть обзавівся власною кузнею. Однак, схоже, справа була неприбутковою. Тому в червні 2023 року Бухольцев уклав контракт із ЗС РФ і поїхав назустріч своїй смерті в Україну.

Вже наприкінці липня його було знищено. Син і дочка загарбника тепер будуть втішатись "орденом мужності", який окупанту вручили посмертно. А також "гламурними" фото, що залишилися від "мачо на селі". Частину з них опублікував Іраклі Комахідзе.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...