Майже 5 тис. українських біженців у Великій Британії можуть втратити дах над головою: Що відбувається

Майже 5000 біженців з України у Великій Британії вважаються фактично безпритульними або перебувають під загрозою втрати місця проживання. Влада міст, де спостерігається така похмура статистика, готова вживати заходів, щоб убезпечити наших співгромадян. Про це повідомляє видання SkyNews, посилаючись на Національне контрольно-ревізійне управління, передають Патріоти України.

Останній аудит урядової програми "Дома для України" показав, що 4890 (а це лише 8% від усіх українських біженців у Сполученому Королівстві) її учасників враховуються безпритульними.

"Це навіть, мабуть, навіть не справжня картина, оскільки близько третини місцевої влади не надали даних, а ризик бездомності "ймовірно зросте", – вважають члени управління. Водночас наголошується, що місцева влада здійснила низку дій, щоб захистити людей від бездомності. Ці заходи передбачають і залучення нових спонсорів, і надання підтримки у пошуку та переїзді у нове житло.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...