Майже апокаліпсис: На Європу обрушився потужний шторм (відео)

Найсильніший шторм "Амелі" обрушився на узбережжя Західної Європи. Як повідомляють фахівці, швидкість вітру досягає 163 км/год, і буря знеструмила вже майже 140 тисяч будинків, передають Патріоти України.

У деяких районах Іспанії та Італії припинено залізничне сполучення, так як дороги завалені деревами, що обрушилися. Річка Вару в регіоні Лігурія, Італія, вийшла з берегів і затопила навколишні будинки і дороги. У Сан-П'єтро зсув зруйнував дорогу і відрізав від цивілізації жителів 60 будинків.

На південному заході Франції були зафіксовані гігантські хвилі, а дерева просто виривало з корінням із землі. 14 департаментів були переведені в стан повної готовності, так як крім сильних поривів вітру на регіон обрушився проливний дощ.

У регіоні оголосили жовтий рівень небезпеки – знеструмлені міста і заблоковані дороги. Через зливу багато водіїв потрапили в пастку і більше двох десятків машин застрягли у потопі в очікуванні допомоги.

Також обвалився дах казино, затоплено будинки і підвали. Через дерева, що вирвало з корінням, постраждало три людини – вони всі були госпіталізовані до місцевих лікарень.

Одна людина загинула – 37-річна мешканка Майорки постраждала від дерева в міському парку. Врятувати її, на жаль, не змогли.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...