Мати не пережила ганьби та померла: 14-річна росіянка завагітніла від вітчима

Коли у дівчинки з'явився живіт, вона зізналася родичам, що вагітна від вітчима.

Мешканка села під Новосибірськом померла від інсульту, після того як дізналася, що її 14-річна дочка завагітніла від вітчима. Про це повідомляє «Комсомольська правда», передають Патріоти України.

Росіянка на ім'я Марія дізналася, що співмешканець зґвалтував її дочку Тамару ще в грудні.

"Маша не змогла пережити ганьби. У неї лопнула судина в мозку, і 9 лютого вона померла", - пояснила бабуся дівчинки.

Коли у дівчинки з'явився живіт, вона зізналася родичам, що вагітна від вітчима. "Дівчинка зізналася, що вітчим вперше накинувся на неї в листопаді минулого року, коли їй було 14 років. Лікарі кажуть, що зараз робити аборт вже пізно - четвертий місяць пішов", - додала бабуся.

Марія почала стосунки з 40-річним Віктором чотири роки тому. Бабуся дівчинки розповіла, що чоловік був судимий, пив і вживав наркотики. Коли він приїхав в село, він почав жити при храмі і працювати кочегаром в місцевій організації ЖКГ, де працювала сама. Віктор не став одружуватися на Марії, незабаром знову почав вживати алкоголь, міг підвищити на неї голос або підняти руку, проте розлучитися з ним вона не наважилася.

Рух призупинено в обох напрямках: Судно, що йшло з України до Єгипту, заблокувало Босфор

вівторок, 7 травень 2024, 11:44

Вантажне судно ALEXIS, що прямувало з України до Єгипту, сіло на мілину у протоці Босфор. У зв’язку з цим було призупинено рух суден в обох напрямках. Про це повідомляє CNN Turk, передають Патріоти України. Зазначається, у 229-метрового судна виникла н...

Як переселенцям з дітьми продовжити отримання виплат ще на пів року - нюанси, які варто знати

вівторок, 7 травень 2024, 11:30

22 березня було прийнято чергові зміни до Порядку надання допомоги на проживання ВПО (було розширено категорії отримувачів допомоги). За яких умов сім'ям з дітьми можуть бути продовжені виплати ще на 6 місяців, розповіли в "Юридичному пораднику для ВПО...