"Мене реально знудило": Відома українська співачка зізналася, завдяки чому схудла на 13 кг (відео)

Відома українська телеведуча і співачка Оля Цибульська поділилася своїм унікальним методом схуднення, якому посприяли Дженніфер Лопес і "Новий канал". Вона брала участь в одному розважальному шоу, де їй потрібно було перетворитися в Дженніфер Лопес. Коли ж артистка подивилася цей випуск по телевізору, то була сильно розчарована своєю фізичною формою, передають Патріоти України.

"Я була на шоу "Шалена зірка", де Леся Нікітюк попросила мене перевтілитися в Дженніфер Лопес. Танцювала в проекті, а потім дивилася цей випуск по телевізору. Побачила, яка жирна, і розплакалася. Мене реально знудило, а той бублик, який я їла, сидячи на дивані і дивлячись шоу "Нового каналу", застряг в горлі. Тоді зрозуміла, що треба щось робити. І відразу почала лікуватися від залежності від їжі. Тепер у мене мінус 13,5 кілограм завдяки "Новому каналу" , – розговорилася знаменитість.

Нагадаємо, Оля Цибульська – українська співачка, теле- і радіоведуча, автор пісень. Вона стала переможницею першої української "Фабрики зірок" в 2007 році. Через два роки виконавиця почала сольну кар'єру. Вона одружена з чоловіком, який не любить публічність. У пари є син Нестор.

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...